28.2.14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετέχουμε και καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης σε συντρόφους αντιφασίστες, 28/02/2014, δικαστήρια Βόλου, 09:00

Από τις πλατείες του Κίεβου και του Χάρκοβου, μέχρι τους δρόμους της Αθήνας και του Βόλου, το καθήκον της εργατικής τάξης παραμένει ένα: Η συντριβή της Svoboda, του Δεξιού Τομέα, της Χρυσής Αυγής κι όλων των ναζιστικών φασιστικών συμμοριών με τη μόνη αξιόπιστη μέθοδο, τη μέθοδο της προλεταριακής επανάστασης.

Η ανοικτή στήριξη των φασιστών από τις ΗΠΑ, την ΕΕ, τα «πολιτισμένα» αστικά κράτη καθώς και τα κροκοδείλια δάκρυα των υποκριτών δεν μας ξεγελούν. Η πάλη των καταπιεσμένων για τη ζωή και την ελευθερία είναι αλληλένδετη με τη πάλη ενάντια στο φασισμό και τον καπιταλισμό. Η κοινωνική επανάσταση στη Βοσνία δείχνει το δρόμο της πάλης ενάντια στον εθνικισμό και τον ιμπεριαλισμό.


Οι δολοφονικές επιθέσεις στη χώρα μας εναντίον αριστερών, αναρχικών, αντιφασιστών και μεταναστών εργατών βρίσκει τη πιο ολοκληρωμένη έκφρασή της στην Ουκρανία με τις αποφάσεις της αντιδραστικής νέας κυβέρνησης, την απαγόρευση λειτουργίας του ΚΚ Ουκρανίας και τις απειλές εναντίον όλων των μειονοτήτων, μεταξύ αυτών και της ελληνικής.


Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης τη Παρασκευή, 28/2/14, στις 9πμ στα δικαστήρια του Βόλου για τις μηνύσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής εναντίον συντρόφων αντιφασιστών που υποδείχτηκαν από τα ντόπια ναζιστικά κοράκια όταν νόμισαν ότι με τις συλλήψεις δεκάδων αντιφασιστών το 2012 από την αστυνομία είχαν και το ελεύθερο να τραμπουκίζουν στη πόλη μας.
Το ΕΕΚ υποστηρίζει ανεπιφύλακτα το ενιαίο μέτωπο των οργανώσεων της αριστεράς και του α/α χώρου ενάντια στις φασιστικές συμμορίες.


Άμεση αθώωση όλων των κατηγορουμένων
Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά


27/2/2014
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
(ΚΟ Μαγνησίας)