10.4.13

ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: ΛΟΥΚΕΤΟ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ


Πραγματποιήθηκε σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας του οποίου οι αρμοδιότητες και η ασφαλιστική περιοχή συγκεντρΏνονται σε ένα μόνο κατάστημα για όλη τη Μαγνησία, στο σημερινό περιφερειακό κατάστημα στο Βόλο.

Με το πέρας της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, έγινε γνωστό στους εργαζόμενους ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ που ανακοινώνει την απόφαση του ΔΣ του ΙΚΑ για το λουκέτο του καταστήματος το οποίο φέρει ημερομηνία δημοσιεύσεως 21/3/2013.

Η άθλια στάση της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) με την υπόθεση της 9Κ αλλά και του ΔΣ του τοπικού συλλόγου συνεχίζεται απρόσκοπτα. Οι “υπερασπιστές” των εργαζομένων και των ασφαλισμένων έχουν προσχωρήσει στο αναπόφευκτο των μνημονίων, δεν οργάνωσαν κανένα αγώνα, τήρησαν σιγή ιχθύος και υπονόμευουν ανοικτά όλο το ασφαλιστικό σύστημα.

Μετά τη νέα σφαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων που είναι μέτοχοι μεγάλων τραπεζών (Εθνική) θα δούν τα αποθεματικά τους υπό επιτροπεία, με αποτέλεσμα ο αριθμός των συνταξιούχων να διαιρεί τα διαθέσιμα για συντάξεις και τους εργαζόμενους να ταξιδεύουν, αργά ή γρήγορα, για την ανεργία.


http://ergatis.wordpress.com