29.1.15

Ανακοίνωση για τα γεγονότα στη Μοναρχία του Βόλου (υποτελής του Μονακό)


Εμείς οι πιστοί υπήκοοι του Μονάρχη μας, καταδικάζουμε τα άθλια γεγονότα ομάδας ιθαγενών, που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις "ελέω Θεού" αποφάσεις της "ενός ανδρός αρχή" Μοναρχίας μας!

_MG_6111Μια περιθωριακή ομάδα 200 και πλέον αντιμοναρχικών ιθαγενών, τόλμησε να σηκώσει πανό και να αμφισβητήσει τη θεϊκή κρίση του Μονάρχη μας, που τους προειδοποίησε ότι δεν τους αναγνωρίζει και κλείστηκε με τους πρίγκιπες του στα ιδιαίτερα δώματα της Μοναρχίας.

Καταδικάζουμε αυτούς τους αντιμοναρχικούς επαναστάτες, που διαταράσσουν την ηρεμία της Μοναρχίας και θέλουν να έχουν άποψη για τα θέματα της ζωής τους. Που δεν καταλαβαίνουν τη σοφή προειδοποίηση του Μονάρχη μας "θα σας γ....ω όλους" και επιμένουν να μη είναι "οσφυοκάμπτες¨! 

Που "τρομοκρατούν" με τις ενέργειές τους το Μονάρχη μας, που έτσι αναγκάζεται να φέρει το στρατό του, τα "ΜοναρχοΜάτ", μέσα στα ανάκτορα της Μοναρχίας, για την εμπέδωση της τάξης και της ασφάλειας!

Παραθέτουμε τα λόγια του ίδιου μας του Μονάρχη μας, όπως τα μεταδίδουν οι πιστοί "αυλοκόλακές"του.

"Η Μοναρχική Αρχή του Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους απαράδεκτες και αντιμοναρχικές συμπεριφορές και καλεί το σύνολο των υπάκουων υπηκόων και ιδιαίτερα τους υποτελείς πριγκιπικούς εκπροσώπους τους, να τις αποδοκιμάσουν. Το κοινό καλό και το συμφέρον της Μοναρχίας και των υπηκόων μου το ξέρω εγώ και μόνο εγώ!"


Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ

ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΜΑΣ

Ανδρέας Ξηρομερίτης, Μέλος Λαϊκής Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου /








vforvolos.gr

denplirono-anatropi.blogspot.gr