11.7.13

ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΙΟΥΛΗ


Συνάδελφοι/ες και συναγωνιστές/ριες
Ζούμε τις πιο βάρβαρες εκδηλώσεις της κρίσης του καπιταλισμού πάνω στις πλάτες μας, με διαρκείς απολύσεις, ξεπούλημα του δημόσιου τομέα, κατάρρευση του συστήματος υγείας, διάλυση της παιδείας, με επίσημη ανεργία στο 27% και τη χρυσή αυγή να αναλαμβάνει την προστασία του συστήματος.
Και εμείς τι κάνουμε; όσοι απομένουμε ακόμα ζωντανοί, θα περιμένουμε να συναντήσουμε τους πεθαμένους στην πορεία που μας οδηγεί στον καιάδα;
Την Τρίτη 16 Ιούλη, ημέρα πανεργατικής πανελλαδικής απεργίας, μας παρουσιάζεται μία τελευταία μοναδική ευκαιρία, πριν την τελική μας σφαγή. Να παραμερίσουμε όλους αυτούς που καταδυναστεύουν τις ζωές μας και να απαιτήσουμε την επανάκτηση των όρων ύπαρξής μας!
Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ
Να πορευτούμε όλοι μαζί, σαν σωματείο ΟΤΑ, με όλες τις παρατάξεις και τον κόσμο μας, σε ενιαίο μπλοκ, σε μία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Ελευθερίας.
Μαζί με όλα τα μαχόμενα πρωτοβάθμια σωματεία των εργαζομένων, τις συλλογικότητες και τα κινήματα.
Να εκφέρουμε το δικό μας ταξικό λόγο, παραμερίζοντας τους κάθε λογής εργατοπατέρες, που μόνο τους μέλημα είναι, στη χύτρα που πάει να εκραγεί, να ρυθμίζουν τη βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος, με 24ωρες απεργίες ντουφεκιές.
Να μιλήσουμε και να καλέσουμε εμείς, με κεντρικό σύνθημα:

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑΞΙΚΗ
ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ

Κίνηση Μετωπικής Ανατροπής ΟΤΑ ΚΙΝΗ.Μ.Α. ΟΤΑ