4.4.15

Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα: προασπίζουμε τα κοινωνικά αγαθά

Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πανελλαδική καμπάνια «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Όλοι μαζί «Για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!»
Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!


Οι Εκπαιδευτικοί σε Διαθεσιμότητα που εδώ και 21 μήνες παλεύουμε σκληρά -χτίζοντας το μέτωπο ενάντια στις διαθεσιμότητες απολύσεις- για την άρση της διαθεσιμότητας και την επιστροφή τη δική μας και των μαθητών μας στα σχολεία μας, για την προάσπιση των κοινωνικών αγαθών όπως η δημόσια Παιδεία, συνεχίζουμε τον αγώνα μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα όλων των εργαζομένων «Για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!»

Όλο αυτό τον καιρό, στο καμίνι του αγώνα, σφυρηλατήσαμε την πεποίθηση ότι μόνο ο ενωτικός αγώνας -μέσα από τα σωματεία αλλά και με αυτοοργάνωση- των εργαζομένων του δημόσιου & ιδιωτικού τομέα μπορούμε αποτελεσματικά να διεκδικήσουμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, ριζικές αλλαγές και μια κοινωνία δικαίου και παροχών για όλους.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πανελλαδική καμπάνια 
«ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΑΓΩΝΑ &
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα Αττικής καλεί όλους τους συναδέλφους να λάβουν μέρος αγωνιστικά, στις εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις της πανελλαδικής καμπάνιας «Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης»

α) Την Κυριακή στις 7 μ.μ. στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα) και τη συναυλία που θα ακολουθήσει στις 9.30 μ.μ. στην Καρ. Σερβίας στο κέντρο αγώνα κατά των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων όπου, συνεχίζουν ακόμα την καθιστική διαμαρτυρία, οι καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ και οι σχολικοί φύλακες.
β) Στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 10 π.μ. στα Προπύλαια.

Επειδή τίποτα δεν μας έχει χαριστεί, ξέρουμε καλά ότι μόνο ο αγώνας μας θα φέρει τη δικαίωση.

Η νίκη είναι κοντά. Όχι γιατί μας περιμένει, αλλά γιατί ΕΜΕΙΣ βαδίζουμε προς αυτήν. 


Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα
ergatis.wordpress.com