12.12.13

Αλληλεγγύη στην Αναστασία Δεληκάρη- Κάτω τα χέρια σας από τους αγωνιστές!


Κράτος και Κεφάλαιο στα πλαίσια της λυσσαλέας επίθεσης που έχουν εξαπολύσει στην εργατική τάξη και σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας, στοχοποιούν και σέρνουν στα δικαστήρια την Αναστασία Δεληκάρη, μέλος του ΕΕΚ, για την αναγραφή του συνθήματος «Τέρμα στα παζάρια των γραφειοκρατών, αγώνας στα χέρια των εργατών» στον τοίχο του εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ. Η Α.Δεληκάρη εξαιτίας της συμμετοχής της στους μεγαλειώδεις εργατικούς αγώνες το 2010, ενάντια στις απολύσεις που είχαν ανακοινωθεί στη ΜΕΤΚΑ, αποτέλεσε στόχο για την εταιρεία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η μήνυση εις βάρος της.

Καλούμε το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα σε επαγρύπνηση: Οι διώξεις αγωνιστών, ο ρεβανσισμός από Κράτος-Κεφάλαιο και οι παρακρατικές επιθέσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν όσο ο ταξικός πόλεμος εντείνεται με φόντο την καπιταλιστική κρίση. Ο εχθρός είμαστε όλοι όσοι αντιστεκόμαστε και περνούμε σε θέσεις μάχης για τα συμφέροντα της τάξης μας. Τελικός στόχος του Kεφαλαίου, των διαχειριστών και των υπηρετών του είναι η αγριότερη επιβολή πάνω στην εργατική τάξη διαμέσου των κρατικών μηχανισμών.

Το εργατικό κίνημα και τα όργανα του οφείλουν να πάρουν θέση ενάντια στη τρομοκρατία των αφεντικών και τους κράτους που με αιχμή τη «Δικαιοσύνη» προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τους αγώνες. Η ταξική αλληλεγγύη να χαλάσει τα σχέδια τους. Κανένας αγωνιστής στα χέρια τους!

Η Τοπική Ένωση Βόλου της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε δηλώνει την αλληλεγγύη της στο πρόσωπο της Αναστασίας Δεληκάρη και οποιουδήποτε άλλου αγωνιζόμενου στοχοποιείται και καταδιώκεται από το Κράτος και το Κεφάλαιο. Καλούμε τα σωματεία και τις δυνάμεις του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος στη συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα δικαστήρια Βόλου την Παρασκευή 13/12, 9 πμ . Στην εποχή του ολοκληρωτισμού και της καταστολής κανένας αγωνιστής δε θα μείνει μόνος του!

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ 13/12, 9πμ