5.12.13

ΒΟΛΟΣ. ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ Σ.ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ, ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 11/11 , ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΟΥ


Ο Σπύρος Στρατούλης ξεκίνησε απεργία πείνας στις 11 Νοεμβρίου, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του για την γνωστή υπόθεση «Εγκληματική Οργάνωση Στέκια Θεσσαλονίκης» και να αρθεί η απαγόρευση των αδειών εξόδων του....Καταβεβλημένος από την απεργία πείνας - αλλά αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιωματά του ως το τέλος - ο Σπύρος Στρατούλης, μιλάει στα Ημερολόγια Κρατουμένων για τα αιτήματα του, τη στοχοποίησή του, τις συνθήκες κράτησης, την ποινικοποίηση του πολιτικού φρονήματος αλλά και τη δύναμη της αλληλεγγύης.

Ο Σπύρος Στρατούλης εκφράζει τη συγκίνησή του για τη συγκέντρωση που έγινε έξω από τις φυλακές της Λάρισας, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, κατά την οποία πάνω από 200 αλληλέγγυοι από όλη την Ελλάδα μαζεύτηκαν κάτω από το παράθυρο του κελιού του Σπύρου για να φωνάξουν συνθήματα και να του διαβάσουν μηνύματα συμπαράστασης συγκρατουμένων του.

Με μεγάλη συγκίνηση επίσης, μιλάει ο Σ. Στρατούλης για την απόφαση που πήρε ο συγκρατούμενός του, Ραμί Συριανός, να ξεκινήσει απεργία πείνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του. (Έναρξη απεργίας πείνας του Ράμι Συριανού, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Σπύρο Στρατούλη)-(υπάρχει στο αρχείο του μέσου)

Ο Σπύρος Στρατούλης ξεκίνησε απεργία πείνας στις 11 Νοεμβρίου, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του για την γνωστή υπόθεση «Εγκληματική Οργάνωση Στέκια Θεσσαλονίκης» και να αρθεί η απαγόρευση των αδειών εξόδων του.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-GVHmGXLLz0

ΠΑΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ


ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ


Γ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Α.Δ.ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟ, Ν.ΡΩΜΑΝΟ, Φ.ΧΑΡΙΣΗ, Δ.ΠΟΛΙΤΗ, Α.ΝΤΑΛΙΟ

ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ... ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ , Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΙ Η ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΒΟΛΟΥ